Победа рукометне екипе Академије

6032015Екипа Криминалистичко-полицијске академије савладала је Високу школу електротехнике и рачунарства резултатом 23:19 (12:10). У већем делу меча водила се изједначена борба, међутим последњих пет минута одиграли су боље рукометаши КПА, па су сасвим заслужено дошли до победе. Ово је први пораз ВИШЕР-а, који је у прва два кола забележио једну победу и један нерешен меч, док КПА уз ову победу има један пораз.
Најефикаснији у пораженом саставу били су Коста Шотић и Немања Ђокић са по пет постигнутих голова. „Тешка утакмица, нисмо очекивали да ће бити овако јак противник. Добро смо се држали, играли смо егал скоро цео меч, ал ето на крају смо поклекли. У наставку ћемо наставити борбу за прва два места која воде у плеј оф, како бисмо покушали да изборимо пласман у прву лигу. Преостају нам још две или три утакмице, па видећемо шта ће бити“, рекао је после меча Ђокић.
У победничкој екипи најбољу партију пружили су Лекић и Томић са такође пет уписаних погодака, Станковић је дао четири. А пратили су их Ђуровић и Николић са по три постигнута гола.
„Напорна утакмица, ал пошто нам је ово тек други тренинг ове сезоне, задовољни смо. У наставку такмичења очекујемо све бољу и бољу игру“, изјавио је Иван Николић.

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени