Студијско путовање у Македонију - Битољ у периоду 10 - 12.11. 2019. године

Државном церемонијом обележна је 101. годишњица Дана примирја у Првом светском рату 11. новембра 2019. године, на Српском војничком гробљу у Битољу у Републици Северној Македонији. Церемонији су присуствовали представници Министараства одбране и Војске Србије, Владе Републике Северне Македоније, Министарства одбране и армије Републике Северне Македоније, представници српске заједнице у Републици Северној Македонији, питомци Војне академије из Београда, студенти Криминалистичко-полицијског универзитета из Београда, ученици Војне гимназије из Београда, представници дипломатског кора, као и удружења грађана.

Након церемоније присутнима се обратио државни секретар Министарства за рад, запшољавање, борачка и социјална питања Зоран Антић.

Након централне церемоније положени су венци и одата почаст на српским војничким гробљима  у местима Бач,  Живојно, Добровени и Скочивир поред  Црне реке у подножју планине Кајмакчалан. По завршетку манифестација државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања се захвалио студентима Војне академије и Криминалистичко-полицијског универзитета на сарадњи и похвалио њихово ангажовање.

За припрему, организацију и спровођење поменутих активности студената, били су задужени проф. др Слободан Миладиновић и шеф Одсека за менторски рад и безбедност Миланко Кошанин.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени