Студијска посета делегације ФБН Универзитета у Бањој Луци, Република Српска, БиХ

У периоду од 17. до 21. децембра 2018. године, Криминалистичко-полицијски унивезитет у Београду посетила је делегација Факултета безбједносних наука Универзитета у Бањој Луци, Република Српска, Босна и Херцеговина. Делегацију су чинили др Гојко Шетка, виши асистент, мр Предраг Поповић, виши асистент, као и 11 студената четврте године (Данијел Тутњевић, Александар Мијић, Степа Стјепановић, Жељка Плавшић, Ђурађ Вртунић, Дарко Деспотовић, Саво Матић, Марко Чалић, Наташа Јаворац, Бранка Ђајић и Анђелко Вукадиновић).

У понедељак, 17. децембра, гости су присуствовали састанку са представницима Студентског парламента Криминалистичко-полицијског унивезитета (студенти Владимир Маљм и Тамара Стојановић), а потом посетили Храм Светог Саве.

У уторак, 18. децембра, реализована је посета Полицијској управи за град Београд (Управи криминалистичке полиције – Јединици за полиграфско тестирање, Одељењу криминалистичке аналитике, Одељењу за сузбијање крвних и сексуалних деликата, Одељењу за сузбијање имовинског криминалитета, Одељењу за сузбијање наркокриминала, Интервентној јединици и Оперативном центру), уз присуство проф. др Зорана Ђурђевића.

У среду, 19. децембра, организована је посета Националном криминалистичко-техничком центру, уз присуство доц. др Ане Бранковић. Гости су имали прилике и да присуствују предавањима проф. др Данета Субошића, проф. др Драгана Млађана, проф. др Горана Бошковића и проф. др Божидара Бановића, као и да виде меморијалну собу Арчибалд Рајс и библиотеку Универзитета. Посета је завршена у петак, 21. децембра 2018. године.

Слике можете погледати овде

Контакт подаци

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

Установа

Основне студије

Упис

© Copyright 2018. All Rights Reserved Криминалистичко-полицијски универзитет. Информатички центар. Пријатељи сајта

Претрага

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

  • (011) 3161-444
  • (011) 3107-100
  • dekanat@kpu.edu.rs