Студентска УССБ лига - Женска екипа КПУ освојила 3. место у кошарци

19122018Одбојкашице Криминалистичко - полицијског универзитета савладале су колегинице са Војне академије у борби за 3. место у оквиру лиге Универзитетског спортског савеза Београда. Тако су се девојке са КПУ окитиле бронзаним одличјем другу годину за редом. Утакмица је одиграна 13. децембра 2018. године, у Спортском центру Визура на Новом Београду.

Утакмица је окончана резултатом 2:0, по сетовима (25:17, 25:13) што потврђује да питање победника ни у једном тренутку није доведено у питање. Од самог почетка меча, девојке из Земуна су наметнуле свој ритам и на крилима Томићеве, Симићеве и Станковићеве, које су снажним смечевима задале велике проблеме екипи Војне академије, привеле меч крају. Пријем сервиса и одбрана су били на завидном нивоу на овој утакмици, за шта је посебно била заслужна либеро Зантић. Играчице су биле силно мотивисане од првог до последњег поена, што је допринело да други пут у току такмичења савладају екипу Војне академије.

Одбојкашице КПУ су током трајања лиге вредно тренирале, уигравале се и градиле тимски дух, у жељи за најсјајнијим одличјем. Међутим, у полуфиналу су поражене од одличне екипе Универзитета Сингидунум, што их је и послало у борбу за треће место.

У саставу екипе Криминалистичко-полицијског универзитета биле су студенткиње: Mилица Томић, Ксенија Симић, Марина Ранковић, Милица Станковић, Катарина Миловановић, Ивана Зантић, Јелица Гарчевић, Александра Станковић, Кристина Васић, Љубица Пајић, Данијела Антонић и Марија Мирковић.

По завршетку меча, одбојкашице са Криминалистичко-полицијског универзитета нису криле радост, али су истакле да остаје жал за финалом.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени