Академију посетила делегација Мин. унутрашњих послова Уједињених Арапских Емирата

Оцена корисника:  3 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Дана 28.06.2018. године делегација Министарства унутрашњих послова Уједињених Арапских Емирата  је у склопу посете Министарству унутрашњих послова Републике Србије посетила Криминалистичко-полицијску академију којом приликом је организован и радни састанак са руководством Академије.

Делегацију Министарства унутрашњих послова Уједињених Арапских Емирата, коју је чинило девет чланова, предводио је шеф делегације генерал Хамад Ажлан Аламими, директор федералне криминалистичке полиције Уједињених Арапских Емирата.

Делегацију УАЕ су испред Академије дочекали в.д. декана Академије, проф. др Горан Бошковић, в.д. продекана за наставу проф. др Саша Милојевић и в.д. продекана за студије другог степена, проф. др Александар Бошковић. Руководство Криминалистичко-полицијске академије је представило историјат полицијског школства у Републици Србији, активности и рад Академије са посебним освртом на студијске програме, уз напомену да је поступак трансформације Академије у Криминалистичко-полицијски универзитет приведен крају. Разматрано је и питање потписивање споразума између Криминалистичко-полицијске академије и Полицијске академије из Абу Дабија, чиме би посебна пажња била посвећена питањима размене наставника и студената, заједничком организовању и учествовању на међународним научним конференцијама и константној размени искустава и знања. Разговори који су вођени између две делегације су били изузетно срдачни и пријатељски којом приликом је указано велико међусобно уважавање и поштовање.

Слике можете погледати овде

Контакт подаци

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

Установа

Основне студије

Упис

© Copyright 2018. All Rights Reserved Криминалистичко-полицијски универзитет. Информатички центар. Пријатељи сајта

Претрага

Адреса: 11080 Земун, Србија
Цара Душана 196

  • (011) 3161-444
  • (011) 3107-100
  • dekanat@kpu.edu.rs