Академију посетила делегација Мин. унутрашњих послова Уједињених Арапских Емирата

Дана 28.06.2018. године делегација Министарства унутрашњих послова Уједињених Арапских Емирата  је у склопу посете Министарству унутрашњих послова Републике Србије посетила Криминалистичко-полицијску академију којом приликом је организован и радни састанак са руководством Академије.

Делегацију Министарства унутрашњих послова Уједињених Арапских Емирата, коју је чинило девет чланова, предводио је шеф делегације генерал Хамад Ажлан Аламими, директор федералне криминалистичке полиције Уједињених Арапских Емирата.

Делегацију УАЕ су испред Академије дочекали в.д. декана Академије, проф. др Горан Бошковић, в.д. продекана за наставу проф. др Саша Милојевић и в.д. продекана за студије другог степена, проф. др Александар Бошковић. Руководство Криминалистичко-полицијске академије је представило историјат полицијског школства у Републици Србији, активности и рад Академије са посебним освртом на студијске програме, уз напомену да је поступак трансформације Академије у Криминалистичко-полицијски универзитет приведен крају. Разматрано је и питање потписивање споразума између Криминалистичко-полицијске академије и Полицијске академије из Абу Дабија, чиме би посебна пажња била посвећена питањима размене наставника и студената, заједничком организовању и учествовању на међународним научним конференцијама и константној размени искустава и знања. Разговори који су вођени између две делегације су били изузетно срдачни и пријатељски којом приликом је указано велико међусобно уважавање и поштовање.

Слике можете погледати овде

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени