Шта уписујеш? 15. међународни сајам образовања - EDUfair™! Посетите нас!

Хотел CROWNE PLAZA (Impulse Hall), Владимира Поповића 10, Нови Београд
Много питања и одговора на једном месту

И ове године, Криминалистичко-полицијска академија учествоваће на 15. међународном сајму образовања – EDUfair™ 2018, који ће се одржати 9. и 10. марта у београдском хотелу „Crowne Plaza“ под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. Свечаном отварању Сајма у петак, 9. марта у 12.00 часова присуствоваће ректори универзитета, декани и професори факултета, као и представници медија. Приликом свечаног отварања биће проглашен и „Омиљени професор Србије 2018“.

Радно време сајма је од 10.00 до 18.00 часова. Бесплатне улазнице могу се преузети пре почетка сајма на сајту www.edufair.rs. Цена улазнице на сајму је 100 динара, за организоване групе од 3 и више ученика цена износи 70 динара по особи. Улаз за пратиоце група је бесплатан, а улаз на све радионице и предавања је укључен у цену улазнице. Свим посетиоцима обезбеђени су бесплатан WiFi и паркинг испред и око хотела „Crowne Plaza“.

Посетите нас на нашем штанду да бисте сазнали више о нама, да разговарамо о наставку вашег образовања и да вам помогнемо да изаберете најбоље.

Више информација можете наћи на: www.edufair.rs

logo
Криминалистичко-полицијски универзитет, Цара Душана 196, 11080 Београд, Србија
rektorat[@]kpu.edu.rs

Установа

Основне студије

Упис

Мобилни мени